Zaloguj się | Zarejestruj się
 

Galeria: SkoczówWłącz pokaz slajdów

II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010- Jan Chmiel
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
Skoczów, śląskie - Artykuły / Felietony
Festiwal Kuchni Zbójnickiej

Festiwal Kuchni Zbójnickiej (felieton)

24 lipca na skoczowskim rynku można było zjeść Gulasz Zbójnicki z wielkiej patelni o średnicy 1,70 cm i wadze prawie 120 kg oraz skosztować specjału mamy Golcowej – Kwaśnicy z 300 litrowego gara. Wszystko to w ramach II Międzynarodowego Festiwalu Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010.

 
Artykuł dodano: 2025-02-13 | Autor: Gabriela Jaworowska
czytaj dalej